Pensiunea ZBOR 1

Pensiunea ZBOR 1 este localizată în Cluj-Napoca lângă Aeroportul Internațional “Avram Iancu” Cluj, care se află la o distanță de 2,5 km. Pe o rază de 3 km se află Iulius Mall, Parcul Logistic Transilvania, Parcul Logistic TETAROM 2 și Campusul Emerson. Pensiunea Zbor 1 este situată într-o zonă liniștită de case, în cartierului Someșeni, pe str. Tractoriștilor nr. 3, la o distanță de 200 m de șoseaua care face legătura între aeroport si centrul orașului, în spatele bisericii ortodoxe Nașterea Maicii Domnului. Cazarea la Pensiunea Zbor 1 se face în apartamente formate din 2 camere (dormitor cu pat dublu, birou de lucru și televizor LCD și living room cu canapea extensibilă pentru 2 persoane). Toate apartamentele au baie proprie, televiziune prin cablu, internet wireless, încălzire centrală și aer condiţionat (cost suplimentar: 25 RON sau 5 EURO). 

Opțional se servește micul-dejun între orele 07:00 – 09:00, la prețul de 50 RON/persoană. Micul-dejun se servește în incinta Pensiunii ZBOR, aflată la o distanță de 200 m. 

Asigurăm facilitatea de a programa taxi pentru transfer (non-stop) la și de la aeroport, gară, dar și autogară. Rezervările pentru transfer se fac la numărul de telefon: 0040744158100. 

Check-in: 14:00 – 22:00 (este deschisă recepția). Oaspeții care au rezervare prin Booking.com vor primi pe e-mail sau whatsapp, în ziua cazării, un mesaj cu următoarele informații: numărul camerei și codul de acces, aceștia având posibilitatea să se cazeze și pe timpul nopții. 

ATENȚIE: Recepția este comună cu cea a Pensiunii ZBOR, situată pe str. Tractoriștilor nr. 2a. 

Check-out-ul este până la ora 11:00.  

Pensiunea ZBOR 1 oferă în spatele peniunii spațiu de parcare, iluminat și supravegheat video non-stop. 
Pe întreaga durata a cazării la noi, parcarea este asigurată gratuit și contra cost pe perioadă îndelungată.
PENTRU CLIENȚII CARE REZERVĂ LA NOI O NOAPTE DE CAZARE la plecare sau sosire asigurăm parcare pe perioadă îndelungată, contra cost, la tarifele afișate. 

Preluarea mașinilor pentru parcare pe perioadă îndelungată se face în intervalul orar 10:00- 22:00.

 

 

Invalid Displayed Gallery